syrop glukozowo-fruktozowy, izolat białka sojowego, lukier jogurtowy (cukier, tłuszcz roslinny, serwatka, sproszkowany jogurt, kwas cytrynowy, emulgator: lecytyna sojowa, aromat), koncentrat białka serwatkowego, syrop inwertowany, nieutwardzony tłuszcz roslinny (palmowy, olej z ziarna shea), płatki sojowe, krem o smaku waniliowym (cukier, tłuszcz roslinny, serwatka, mleko, emulgator: lecytyna sojowa, aromat, barwnik: ekstrakt z papryki), kokos (kokos, ditlenek siarki), ekstrudat kukurydziano-ziemniaczany (grubo mielona kukurydza, purée ziemniaczane, cukier, błonnik pszenny), emulgator: lecytyna rzepakowa, L-glutamina, przeciwutleniacze (mieszanka tokoferoli, estry kwasów tłuszczowych i kwasu askorbinowego, kwas askorbinowy), aromat, L-leucyna, witaminy (octan DL-a-tokoferolu, monoazotan tiaminy, ryboflawina, chlorowodorek pirydoksyny, cyjanokobalamina, kwas foliowy, D-pantotenian wapnia, nikotynamid, biotyna, kwas L-askorbinowy), L-izoleucyna, L-walina, substancja konserwujaca: kwas sorbinowy. Moze zawierac sladowe ilosci orzechów, orzeszków ziemnych i sezamu.
Sposób użycia
Produkt gotowy do spożycia.
Przeciwwskazania
Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. W przypadku stosowania leków lub innych suplementów diety należy skonsultować z lekarzem.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Chronić przed wilgocią. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
|
|
Sąd Rejonowy Gdańsk-Północ W Gdańsku, VII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego. Kapitał zakładowy 5000 zł w pełni opłacony |