Składniki
- Składnik - 100 g (%RWS)
- Wartość energetyczna - 1491kJ/352kcal (18 %)
- Tłuszcz - 1,5 g (2 %)
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g (2 %)
- Węglowodany - 70 g (27 %)
- - w tym cukry - 1 g (3 %)
- Błonnik - 3 g (-)
- Białko - 13,0 g (26 %)
- Sól - 0,018 g (0 %)
Sposób użycia
Sposób użycia
Mąka z mocnym, elastycznym glutenem, idealna do ciasta wymagającego długiej fermentacji.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Przed użyciem wstrząsnąć.
Podmiot odpowiedzialny: Kuchnie Świata S.A. ul. Słodowiec 10 /10, 01-708 Warszawa NIP: 1180039859
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.