Trec Soy Protein Vege Białko Sojowe w proszku 750 g o smaku słonego karmelu

Kategorie: Trec
Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. Zaloguj się tutaj.
Oznaczenia
Kod kreskowy
5902114047221
Składniki
  • Składnik - 100 g (%RWS)
  • Wartość energetyczna - 1555 kJ/366 kcal (-)
  • Tłuszcz - 1,1 g (-)
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g (-)
  • Węglowodany - 4,1 g (-)
  • - w tym cukry - 1,5 g (-)
  • Białko - 85 g (-)
  • Sól - 0,07 g (-)
  • Izolat Białka Sojowego - 94,8 g (-)
Pozostałe składniki

94,8 % izolat białka sojowego; kakao w proszku2; aromaty [w tym aromat naturalnej śmietany (zawiera mleko)]; aromat karmelowy3 (zawiera mleko)]; fruktoza; sól3; barwnik (karmel amoniakalny3); substancje słodzące (cyklaminian sodu, sacharynian sodu, sukraloza); barwnik (beta-karoten1). Dotyczy produktu o smaku: 1waniliowy, 2czekoladowy, 3słonego karmelu. Produkt może zawierać: zboża zawierające glutenjajarybyorzeszki ziemne i orzechy.

Sposób użycia

Sposób użycia

Zalecana porcja do spożycia w ciągu dnia niezbędna do uzyskania korzystnego działania: w dni treningowe: I porcja rano po przebudzeniu, II porcja do 1,5 godz. po treningu oraz III porcja przed snem; w dni nietreningowe: I porcja rano po przebudzeniu, II porcja pomiędzy posiłkami oraz III porcja przed snem.

 

Przeciwwskazania

Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. W przypadku stosowania leków lub innych suplementów diety należy skonsultować z lekarzem.

 

Przechowywanie

Przechowywać w suchym pomieszczeniu, w zamkniętym opakowaniu, w temp. 15–25°C, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Chronić od światła i wilgoci. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 miesięcy.



Podmiot odpowiedzialny: Bodypak sp. z o.o., ul. Rumuńska 1, 91-336 Łódź, NIP: 5272860222, REGON 380937270
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
© SolEx B2B